Προκήρυξη Πνευμονολόγου στο Σισμανόγλειο – μια ακόμη επιτυχής παρέμβαση!

  • Αρχική
  • Προκήρυξη Πνευμονολόγου στο Σισμανόγλειο – μια ακόμη επιτυχής παρέμβαση!
Προκήρυξη Πνευμονολόγου στο Σισμανόγλειο – μια ακόμη επιτυχής παρέμβαση! HCFA TEAM 30 Μαρτίου, 2017

Προκήρυξη Πνευμονολόγου στο Σισμανόγλειο – μια ακόμη επιτυχής παρέμβαση!

Εγκρίθηκε οργανική θέση πνευμονολόγου, στο Σισμανόγλειο, μετά από τις επιτυχημένες και επίμονες παρεμβάσεις μας. Πιο συγκεκριμένα, το θέμα πρόσληψης..

 

 

Προκήρυξη θέσης Πνευμονολόγου στο Σισμανόγλειο – μια ακόμη επιτυχής παρέμβαση!

Εγκρίθηκε οργανική θέση πνευμονολόγου, στο Σισμανόγλειο, μετά από τις επιτυχημένες και επίμονες παρεμβάσεις μας. Πιο συγκεκριμένα, το θέμα πρόσληψης μόνιμου Πνευμονολόγου  που στην ουσία αντικαθιστά την οργανική θέση του κ. Ιγγλέζου, είχαμε θέσει στην συνάντηση μας με τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό στις 18.11.2016 (εδώ) ενώ μας είχε ενημερώσει ότι η εισήγηση θα πρέπει να γίνει από την Διοίκηση του Σισμανογλείου.

Στην μετέπειτα  συνάντηση μας με τον Διοικητή Σισμανογλείου κ. Κουταλά στις 09.11.2016 (εδώ) επισημάνθηκε η ανάγκη πρόσληψης εν όψη των προκηρύξεων θέσεων αλλά και σημειώθηκε η επικοινωνία με τον Υπουργό Υγείας για καλύτερο συγχρονισμό.

Δυστυχώς και παρά τις δεσμεύσεις του Διοικητή Σισμανογλείου, μαθαίνουμε στα μέσα Ιανουαρίου ότι στις αιτήσεις που έπρεπε να κατατεθούν από το Σισμανόγλειο στο Υπουργείο έως 31.12.2017, σύμφωνα με τις ανάγκες των τμημάτων, δεν περιλαμβανόταν θέση Πνευμονολόγου, που είχαμε ήδη επισημάνει!

Εν συνεχεία, στάλθηκε άμεσα επιστολή εν όψι συνεδρίασης του  Δ.Σ. του Σισμανογλείου στις 19.01.2017 και ζητήθηκε ραντεβού για τις απαραίτητες εξηγήσεις του Διοικητή από τους εκπροσώπους μας, σε συντονισμό με τις παρεμβάσεις της κ. Διαμαντέα και συναδέλφων. Εντέλει, εστάλη νέα διορθωτική επιστολή από την Διοίκηση Σισμανογλείου που συμπεριλάμβανε την θέση Πνευμονολόγου.

Η ανάρτηση του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη επιβεβαιώνει την επιτυχή προκήρυξη θέσης μέσα από τις προαναφερθείσες περιπέτειες. Φυσικά, όπως γνωρίζουμε η υλοποίηση της απόφασης και η τοποθέτηση του Πνευμονολόγου θα πάρει χρόνο απαιτείται σταθερότητα στην διακυβέρνηση  και δεν είναι εξασφαλισμένη για την μονάδα μας.  Οι παρεμβάσεις μας θα στοχεύσουν τόσο στην κατοχύρωση της θέσης για την μονάδα ενηλίκων Κ.Ι. όσο και στην επιθυμητή συνάφεια με το αντικείμενο.

Ένα κομβικό σημείο, λοιπόν, επετεύχθη χάρη στις άμεσες παρεμβάσεις και στην συνεργασία των εκπροσώπων μας και των ιατρών μας. Η διεκδίκηση για τα αυτονόητα συνεχίζεται.