Το καθιερωμένο διαδικτυακό μας coffee break για τον μήνα Μάιο θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 20/5 στις 21.00μμ, όπου θα συζητήσουμε όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τα μέλη μας.

Ξεκινά νωρίτερα φέτος, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας που εκδόθηκε χθες, η ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους μαθητές που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, όπως η Κυστική Ίνωση, οι οποίοι εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης αποχαιρετά τη Μαρία Νικολάου, τη νοσηλεύτρια μας στη Μονάδα Κ.Ι. του Σισμανογλείου, που έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή. 

Επιλύθηκε το πρόβλημα που εμφανίστηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του επιδόματος καυσίμων Fuel Pass στις αιτήσεις των δικαιούχων ασθενών με Κυστική Ίνωση/μεταμοσχευμένων και των γονέων ανήλικων ασθενών που είναι δικαιούχοι και της απαλλαγής τελών κυκλοφορίας. 

Χρόνια πολλά στη μητέρα ηρωίδα της Κυστικής Ίνωσης! Στη μητέρα ηρωίδα που έμαθε να υπομένει, να επιμένει, να μας φροντίζει χωρίς κούραση, να θυσιάζει τον εαυτό της για εμάς χωρίς να διαμαρτύρεται. 

Σελίδα 1 από 57