Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη)

Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη) HCFA TEAM 24 Μαρτίου, 2015

Mediterranean Cosmos (Θεσσαλονίκη)

Η εκκίνηση με το περίπτερο Θεσσαλονίκης στέφθηκε με επιτυχία στα σημεία.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ
-Η συμμετοχή από την κοινότητα της Κυστικής Ίνωσης ήταν μεγάλη και συγκινητική, ιδίως όταν υπήρχαν παραδείγματα οικογενειών που ήρθαν από μακρυά (Τρίκαλα), μόνο και μόνο για να μας γνωρίσουν και να ενισχύσουν το περίπτερο μας.
-Η 1η εξωστρεφής δράση της Ελληνικής Εταιρίας για την Ινώδη Κυστική Νόσο ως Πανελλήνιου Συλλόγου σε συνεργασία με το νέο διοικητικό του Συλλόγου Γονέων για την Κ.Ι. Β. Ελλάδος, η συνέχεια δηλαδή της πραγματικής πανελλαδικής και ενιαίας διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας με πεδίο γνωριμίας στην πράξη, όπου ενδυναμώνεται η ‘’οικογένεια’’ της Β. Ελλάδος.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΣΤΙΚΗΣ ΙΝΩΣΗΣ
-Η παρουσία ιατρών και φυσιοθεραπευτών Κυστικής Ίνωσης επίσης τεράστιας σημασίας αναδεικνύοντας την ειλικρινή συνεργασία, την έμπρακτη στήριξη και ταύτιση των κοινών μας στόχων.

ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
-Ενθαρρυντική η συμμετοχή από εκπροσώπους άλλων Συλλόγων στα πραγματικά πλαίσια του εθελοντισμού και της μεγαλύτερης κοινότητας αλληλεγγύης που οραματιζόμαστε.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
-Επιτυχής και η ενημέρωση περαστικών.
Ένα έξυπνο “σύνθημα”, ένα καλοσχεδιασμένο logo, μιας καλής ποιότητας μπλούζα μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον κάποιου που απλά πήγε για ψώνια και “ψώνισε” ενισχύοντας τον σκοπό μας.
Η διακριτική εμφάνιση του site στα προϊόντα “δώρα” σε ποσά δωρεάς και η περιέργεια στην αναζήτησή του θα έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αυτό της διακριτικής ενημέρωσης.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
και σας περιμένουμε στο επόμενο μας περίπτερο..