Σισμανόγλειο 29/1/2014

Σισμανόγλειο 29/1/2014 HCFA TEAM 27 Απριλίου, 2015

Σισμανόγλειο 29/1/2014

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων του Συλλόγου κο Ι. Σπίνο (Πρόεδρο), κο Δ. Κοντοπίδη (Αντιπρόεδρο), κα Σ. Πουλημά (Μέλος Δ.Σ.) και κα Ε. Παπαβασιλοπούλου (Μέλος Δ.Σ.) με τον κο Η. Καυκά (Διοικητή του Σισμανογλείου), τον κο Η. Ιγγλέζο (Δ/ντη της Μονάδας Κ.Ι.) και την κα Θ. Παπαγεωργακοπούλου (Γραμματέα της Μονάδας Κ.Ι.) σχετικά με την αναγκαιότητα άμεσης πλήρωσης της θέσης της Γραμματέως της Μονάδας εφόσον η κα Παπαγεωργακοπούλου που ήταν μέχρι τώρα Γραμματέας της Μονάδας Κ.Ι. απασχολείται πλέον στο γραφείο της Διοίκησης και η Μονάδα έχει μείνει χωρίς γραμματειακή κάλυψη, την δυνατότητα εφαρμογής της κατ’ οίκον νοσηλείας και τέλος την πορεία της πρόσληψης ιατρού για την στελέχωση της Μονάδας. Στο θέμα της γραμματέως τονίστηκε η αναγκαιότητα της πλήρους απασχόλησης για την θέση αυτή με τις εξής αρμοδιότητες:

  • -τηλεφωνική επικοινωνία και οργάνωση ραντεβού εξωτερικών ιατρείων/ γνωματεύσεων κλπ

  • -διαδικασίες και επικοινωνία με μεταμοσχευτικά κέντρα του εξωτερικού για την πραγματοποίηση προμεταμοσχευτικών ελέγχων

  • -εκκίνηση καταγραφής ασθενών

Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την ομάδα των φυσικοθεραπευτών του νοσοκομείου σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν ανάμεσα στους ασθενείς της Μονάδας και τους φυσικοθεραπευτές.