Διάθεση Νεφελοποιητών Eflow HCFA-TEAM 6 Ιουνίου, 2015

Διάθεση Νεφελοποιητών Eflow

 Κατόπιν δωρεάς, έχουμε στη διάθεση μας 5 νεφελοποιητές eflow rapid (συνολικής αξίας 4.300 ευρώ). Όσοι ενδιαφέρεστε και είστε μέλη μας, μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση για νεφελοποιητή με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: secretariat@cysticfibrosis.gr ή στο φαξ: 2107221098.

 

Κατόπιν δωρεάς, έχουμε στη διάθεση μας 5 νεφελοποιητές eflow rapid (συνολικής αξίας 4.300 ευρώ). Όσοι ενδιαφέρεστε και είστε μέλη μας, μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση για νεφελοποιητή με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: secretariat@cysticfibrosis.gr ή στο φαξ: 2107221098.

 

Δεδομένου ότι οι ανάγκες των ασθενών μας είναι πολύ περισσότερες των 5 νεφελοποιητών, οι αιτήσεις θα προωθηθούν στα μέλη της επιστημονικής μας επιτροπής με σκοπό να αξιολογηθούν οι προτεραιότητες αλλά και να κατανεμηθούν αν είναι δυνατόν σε ασθενείς που παρακολουθούνται από τα κέντρα/ μονάδες/ τμήματα K.I. σε όλη την Ελλάδα.

 

Στα κριτήρια επιλογής θα είναι η η οικονομική κατάσταση, ο αριθμός προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης, ενώ την τελική επιλογή θα την κάνει ο ανάλογος ιατρός.

 

Αν δεν είστε μέλος μπορείτε να γραφτείτε ΔΩΡΕΑΝ στη παρακάτω φόρμα αίτησης εγγραφής και να την στείλετε στο email secretariat@cysticfibrosis.gr ή στο φαξ 2107221098.

 

Αίτηση/ Δικαιολογητικά για νεφελοποιητή:
(αίτηση υποχρεωτική, βεβαίωση ιατρού & οικονομική κατάσταση προαιρετική εφόσον αναγράφεται ο ιατρός παρακολούθησης)

http://cysticfibrosis.gr/…/%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%…

Αίτηση για εγγραφή μέλους:

http://cysticfibrosis.gr/…/%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%…

 

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 24 Απριλίου 2015.