Παράταση συνταξιοδότησης του Δ/ντη της Μονάδας Κ.Ι. Σισμανογλείου

  • Αρχική
  • Παράταση συνταξιοδότησης του Δ/ντη της Μονάδας Κ.Ι. Σισμανογλείου
Παράταση συνταξιοδότησης του Δ/ντη της Μονάδας Κ.Ι. Σισμανογλείου HCFA TEAM 6 Ιουνίου, 2015

Παράταση συνταξιοδότησης του Δ/ντη της Μονάδας Κ.Ι. Σισμανογλείου

Ο κ. Η. Ιγγλέζος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες και την πολύτιμη εμπειρία του για 2 ακόμη χρόνια, παρατείνοντας το όριο συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67.

 

“Τέλος στην αγωνία των ασθενών με Κυστική Ίνωση σχετικά με την παραμονή του πνευμονολόγου κ. Η. Ιγγλέζου στη Μονάδα Κ.Ι. του Σισμανογλείου”

 

Ύστερα από τις επιτυχής και συνεχής μας παρεμβάσεις στο Υπουργείο Υγείας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο μοναδικός εξειδικευμένος πνευμονολόγος και Διευθυντής στη Μονάδα Κ.Ι. του Σισμανογλείου κ. Η. Ιγγλέζος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες και την πολύτιμη εμπειρία του για 2 ακόμη χρόνια, παρατείνοντας το όριο συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67, μαζί με την πνευμονολόγο που έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα στη Μονάδα κ. Φ. Διαμαντέα, κατόπιν εφαρμογής της σχετικής ρύθμισης.

 

Η ανάγκη έγκαιρης ικανοποίησης του συγκεκριμένου μας αιτήματος, εκτός από αλλεπάλληλες επιστολές προς το Υπουργείο προβλήθηκε τόσο σε προγραμματισμένο ραντεβού στις 13/11/2014 με τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λ. Γρηγοράκο, ως δημόσια δέσμευσή του στη Συνέντευξη Τύπου κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κ.Ι. τον περασμένο Νοέμβρη στις 19/11/2014, όσο και στην προγραμματισμένη συνάντησή των εκπροσώπων μας Δημήτρη Κοντοπίδη (Πρόεδρο), Γιάννη Σπίνο (Γ. Γραμματέα) με τον κ. Κουρουμπλή στις 15/2/2015, όπου και πραγματοποιήθηκε εγκαίρως, καθότι ο κ. Ιγγλέζος βρισκόταν σε μια διαρκή αναμονή μη μπορώντας επί μήνες να παρακολουθεί επίσημα τους ασθενείς μας.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Ιγγλέζος κατά τη διάρκεια των μηνών αναμονής της τελικής απόφασης εκ μέρους του Υπουργείου, συνέχιζε να στηρίζει και να έρχεται εθελοντικά στη Μονάδα αλλά και σε σημαντικές συναντήσεις που αφορούν τα θέματα των ασθενών με Κ.Ι., όπως στον ΕΟΜ (Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων) τον περασμένο μήνα στις 17/3/2015.