Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στηρίζει την εκστρατεία “Απεριόριστη Ανάσα”

  • Αρχική
  • Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στηρίζει την εκστρατεία “Απεριόριστη Ανάσα”
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στηρίζει την εκστρατεία “Απεριόριστη Ανάσα” HCFA TEAM 14 Ιανουαρίου, 2021

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στηρίζει την εκστρατεία “Απεριόριστη Ανάσα”

sakelaropoulou Facejpg

H Προέδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στηρίζει την εκστρατεία “Απεριόριστη ανάσα”

H πρώτη πολίτης της χώρας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στηρίζει την ανάσα μας. Με την έναρξη της νέας χρονιάς δίνει το παράδειγμα και μας καλεί να θέσουμε νέους στόχους : να γίνουμε δωρητές Οργάνων, να υποστηρίξουμε τη μεταμόσχευση πνευμόνων με πράξεις που κοστίζουν ένα κλικ. Για να δείτε πώς να πείσετε τον διπλανό σας να γίνει μέρος της μεγαλύτερης αλυσίδας ζωής μπείτε εδώ.

Για να δείτε το βίντεο με το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας μπείτε εδώ.

Η εκστρατεία “Απεριόριστη Ανάσα – Be a Life Donor” εδώ.

Μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας

“Θέλω να σας εκφράσω την αμέριστη υποστήριξή μου στην εκστρατεία σας «Απεριόριστη Ανάσα» για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τη δωρεά οργάνων και τη μεταμόσχευση πνευμόνων. 

Γνωρίζω πόσο επικίνδυνη είναι η ασθένεια, πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα των πασχόντων, πόσο πιθανό είναι να στερηθούν τη ζωή από αναπνευστική ανεπάρκεια.

Γνωρίζω επίσης τον αγώνα που έδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης ώστε οι πάσχοντες από τη νόσο στην χώρα μας να έχουν δωρεάν πρώιμη πρόσβαση στην επαναστατική θεραπεία που μπορεί να σταματήσει τα συμπτώματα της νόσου, εμποδίζοντας την καταστροφή των οργάνων του σώματος και κυρίως του πνεύμονα. Η ευτυχής κατάληξη αυτού του αγώνα μας γεμίζει ελπίδα.

Ωστόσο, μεγαλύτερη ελπίδα δίνει η δυνατότητα μεταμόσχευσης, κι αυτή στηρίζεται στην διαθεσιμότητα των δυνητικών δοτών. Η δωρεά οργάνων είναι μια πράξη αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, μια πράξη που πολλαπλασιάζει τη ζωή.

Και σας διαβεβαιώ ότι θα με βρείτε αρωγό στην προσπάθεια για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε όλα τα βήματα του δύσκολου αγώνα σας.”