Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2024

  • Αρχική
  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2024
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2024 HCFA TEAM 8 Δεκεμβρίου, 2021

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2024

Neo DS F13

Συστάθηκε σε σώμα το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο μετά από εκλογές της Γενικής Συνέλευσης, το οποίο αποτελείται από ασθενείς και γονείς ανήλικων ασθενών που παρακολουθούνται σε διαφορετικά κέντρα Κ.Ι. σε όλη τη χώρα, με σκοπό την ενιαία, πολύπλευρη και πανελλαδική εκπροσώπηση των ασθενών με Κυστική Ίνωση. Το νέο Διοικητικό Συμβουλίου ξεκινώντας τη 3ετή θητεία του στις 16 Νοεμβρίου 2021, συνεχίζει δυναμικά με τον ίδιο παλμό το επιτυχημένο έργο του Συλλόγου.

  Neo DS F13

 

 8/12/2021

 Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2024

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου. 

 

Περισσότερα από 90 μέλη, ασθενείς και γονείς απ’ όλη την Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν για το έργο και τα επιτεύγματα που κατάφερε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης ενώνοντας τις φωνές των ασθενών, με αφορμή τα 10 χρόνια επιτυχημένων διεκδικήσεων που άλλαξαν τον χάρτη της Κυστικής Ίνωσης στη χώρα μας. Επίσης οι εκπρόσωποι του Συλλόγου περιέγραψαν τα σχέδια και τους στόχους για το μέλλον. 

 

Ακολούθησε η εκλογή του νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, το οποίο συστάθηκε ως σώμα ως εξής και αποτελείται από ασθενείς και γονείς ανήλικων ασθενών που παρακολουθούνται σε διαφορετικά κέντρα Κ.Ι. σε όλη τη χώρα, με σκοπό την ενιαία, πολύπλευρη και πανελλαδική εκπροσώπηση των ασθενών με Κυστική Ίνωση.

 

1. Άννα Σπίνου: Πρόεδρος

2. Ειρήνη Κατσίνη: Αντιπρόεδρος 

3. Κωνσταντίνα Γιαννάκη: Γενική Γραμματέας

4. Νάντια Πρόγκα: Ταμίας

5. Μαρία Παληού: Αναπλ. Γραμματέας

6. Χρήστος Μπακοδήμος: Αναπλ. Ταμίας

7. Ρούλα Τζώνου: Μέλος Δ.Σ.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβουλίου ξεκινώντας τη 3ετή θητεία του στις 16 Νοεμβρίου 2021, συνεχίζει δυναμικά με τον ίδιο παλμό το επιτυχημένο έργο του Συλλόγου για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση και τις οικογένειες τους.

 

Για να δείτε τα στοιχεία και τα βιογραφικά των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, πατήστε εδώ.