Διαδικτυακές συνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

  • Αρχική
  • Διαδικτυακές συνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου
Διαδικτυακές συνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου HCFA TEAM 29 Ιανουαρίου, 2022

Διαδικτυακές συνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

synedriaseis DS 2022 F

Οι τακτικές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης πραγματοποιούνται διαδικτυακά μία φορά το μήνα, ενώ το Διοικητικό μας Συμβούλιο είναι ανοιχτό να αξιολογεί οποιαδήποτε πρόταση από τα μέλη του Συλλόγου, η οποία εξυπηρετεί τους στόχους του Συλλόγου, αλλά και τα συμφέροντα και τις ανάγκες των ασθενών μας.

 

synedriaseis DS 2022 F

 

29/1/2022

 Διαδικτυακές Συνεδριάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

 

Αγαπητά μας μέλη,

 

Οι τακτικές συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης πραγματοποιούνται διαδικτυακά μία φορά το μήνα. Το Διοικητικό μας Συμβούλιο είναι ανοιχτό να αξιολογεί οποιαδήποτε πρόταση από τα μέλη του Συλλόγου, η οποία εξυπηρετεί τους στόχους του Συλλόγου, αλλά και τα συμφέροντα και τις ανάγκες των ασθενών μας.

 

Στο παραπάνω πλαίσιο σας ενημερώνουμε ότι οι επόμενες τακτικές συνεδριάσεις του Διοικητικού μας Συμβουλίου θα είναι ανοιχτές σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου μας για συμμετοχή αλλά και για παρουσίαση οποιασδήποτε πρότασης επιθυμεί οποιοδήποτε μέλος του Συλλόγου μας.

 

Τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου μας θα ενημερώνονται κάθε μήνα μέσω μέιλ για την ημερομηνία διεξαγωγής της επόμενης συνεδρίασης και σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συμμετέχει, θα πρέπει να μας ενημερώσει μέσω μέιλ για να του στείλουμε το λινκ της συνεδρίασης.