Η Μητέρα ηρωίδα της Κυστικής Ίνωσης

  • Αρχική
  • Η Μητέρα ηρωίδα της Κυστικής Ίνωσης
Η Μητέρα ηρωίδα της Κυστικής Ίνωσης HCFA TEAM 8 Μαΐου, 2022

Η Μητέρα ηρωίδα της Κυστικής Ίνωσης

giorti miteras F4

Χρόνια πολλά στη μητέρα ηρωίδα της Κυστικής Ίνωσης! Στη μητέρα ηρωίδα που έμαθε να υπομένει, να επιμένει, να μας φροντίζει χωρίς κούραση, να θυσιάζει τον εαυτό της για εμάς χωρίς να διαμαρτύρεται. 

 

giorti miteras F4 

8/5/2022

   Η Μητέρα ηρωίδα της Κυστικής Ίνωσης!

 

8 Μαΐου – Γιορτή της μητέρας

 

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες και σε όλους τους πατέρες, άντρες και μέλη της οικογένειας που έχουν αναλάβει τον ρόλο της μητέρας.

 

Χρόνια πολλά στη μητέρα ηρωίδα της Κυστικής Ίνωσης!

Στη μητέρα ηρωίδα που έμαθε να υπομένει, να επιμένει, να μας φροντίζει χωρίς κούραση, να θυσιάζει τον εαυτό της για εμάς χωρίς να διαμαρτύρεται. 

 

Χρόνια πολλά στη μητέρα φροντιστή που μεγαλώνει έναν ασθενή με Κυστική Ίνωση. 

Στη μητέρα φροντιστή που κατάφερε να μεγαλώσει το παιδί της σε δύσκολες εποχές που δεν υπήρχαν φάρμακα και θεραπείες για τη νόσο.

Στη μητέρα φροντιστή που το παιδί της κέρδισε τη 2η ευκαιρία στη ζωή μέσα από τη μεταμόσχευση πνευμόνων.

Στη μητέρα ασθενή, που εκτός από τον καθημερινό προσωπικό της αγώνα απέναντι στη δύσκολη νόσο της, έχει να φροντίσει και το παιδί της.

Στην ασθενή μας με Κυστική Ίνωση, που χάρις τις καινοτόμες θεραπείες που “παγώνουν” τη νόσο κερδίζει πίσω την ανάσα της και τώρα προσπαθεί να γίνει μητέρα. 

Στην ασθενή μας, που όσο κι αν το ήθελε, δεν κατάφερε να γίνει μητέρα.  

 

Τη σημερινή μέρα την αφιερώνουμε στη μαμά που χάσαμε και μας προσέχει από ψηλά. Στη μαμά που έχασε το παιδί της και έγινε μαμά όλων των ασθενών με Κυστική Ίνωση. Ποτέ δεν σας ξεχνάμε και πάντα θα πονάμε μαζί σας.

 

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο. Για ένα αύριο που τα δάκρυα που θα κυλούν στα μάτια των μαμάδων μας και των μπαμπάδων μας θα είναι δάκρυα μόνο ευτυχίας, χαράς, αισιοδοξίας, ελπίδας.  

Για ένα αύριο με Απεριόριστη Ανάσα για όλους τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση!

 

Χρόνια πολλά μαμάδες ηρωίδες μας! Σας ευχαριστούμε για όλες τις θυσίες σας!