1 χρόνος χωρίς τον Βασίλη – Γίνε δωρητής οργάνων “Απεριόριστη Ανάσα – Be a life donor”

  • Αρχική
  • 1 χρόνος χωρίς τον Βασίλη – Γίνε δωρητής οργάνων “Απεριόριστη Ανάσα – Be a life donor”
1 χρόνος χωρίς τον Βασίλη – Γίνε δωρητής οργάνων “Απεριόριστη Ανάσα – Be a life donor” HCFA TEAM 24 Ιουνίου, 2022

1 χρόνος χωρίς τον Βασίλη – Γίνε δωρητής οργάνων “Απεριόριστη Ανάσα – Be a life donor”

1xronos xwris vasili F

1 χρόνος από την ημέρα που χάσαμε τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου μας, Βασίλη Παληό, που πάλεψε για τις μεταμοσχεύσεις μέχρι την τελευταία του ανάσα. Τη 2η ευκαιρία για ζωή δεν κατάφεραν να κερδίσουν η Νικόλ και η Βασιλική, που έχασαν τη μάχη πριν λίγους μήνες σε νεαρή ηλικία 25 και 21 ετών. Η 23χρονη Αναστασία όμως μας έχει ανάγκη. Δίνουμε ζωή στο όραμα του Βασίλη. Χαρίζουμε απεριόριστη ανάσα στην Αναστασία και σε όσους περιμένουν τη 2η ευκαιρία για ζωή. Γινόμαστε δωρητές οργάνων με ένα κλικ.

 1xronos xwris vasili F

 

24/6/2022

 1 χρόνος χωρίς τον Βασίλη 

Γίνε δωρητής οργάνων “Απεριόριστη Ανάσα – Be a life donor”

 

Σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο και συναγωνιστή, τον Γενικό Γραμματέα του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης, Βασίλη Παληό. Για περισσότερα από 10 χρόνια ο Βασίλης αγωνίστηκε με ήθος και ανιδιοτέλεια για τους συνασθενείς του με Κυστική Ίνωση. Πίστευε στις μεταμοσχεύσεις και πάλεψε γι’ αυτές μέχρι την τελευταία του ανάσα. 

 

Η μεταμόσχευση πνευμόνων είναι η μοναδική λύση επιβίωσης για τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση, που δεν είναι επιλέξιμοι για κάποια καινοτόμα θεραπεία και βρίσκονται σε αναπνευστική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, αλλά και για κάθε ασθενή με αναπνευστικό νόσημα. 

 

Τη 2η ευκαιρία για ζωή δεν κατάφεραν να κερδίσουν η Νικόλ και η Βασιλική, που έχασαν τη μάχη πριν λίγους μήνες σε νεαρή ηλικία 25 και 21 ετών περιμένοντας το δώρο της μεταμόσχευσης πνευμόνων. Όμως η 23χρονη Αναστασία, που κατέρριψε κάθε προγνωστικό στην Κυστική Ίνωση ξυπνώντας από την καταστολή, περιμένει ακόμα το μόσχευμα που θα της δώσει πίσω την ανάσα της και μας έχει όλους ανάγκη. 

 

Για να βοηθήσουμε την Αναστασία και όλους όσους περιμένουν το δώρο της μεταμόσχευσης, γραφόμαστε δωρητές οργάνων στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων εδώ.

 

Δίνουμε ζωή στο όραμα του Βασίλη.

 

Χαρίζουμε απεριόριστη ανάσα σε όσους το έχουν ανάγκη μόνο με ένα κλικ.

 

Η ζωή τους είναι στο χέρι μας!

 

 

* Εις μνήμην του Βασίλη Παληού θα τελεστεί ετήσιο μνημόσυνο στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 10.00πμ.