Δωρεάν διάθεση φορητού συμπυκνωτή οξυγόνου

  • Αρχική
  • Δωρεάν διάθεση φορητού συμπυκνωτή οξυγόνου
Δωρεάν διάθεση φορητού συμπυκνωτή οξυγόνου HCFA TEAM 1 Ιουλίου, 2022

Δωρεάν διάθεση φορητού συμπυκνωτή οξυγόνου

forito oxygen F

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης έχει εξασφαλίσει φορητό συμπυκνωτή οξυγόνου και τον παρέχει δωρεάν σε ασθενείς απ’ όλη την Ελλάδα, που βρίσκονται σε οξυγονοθεραπεία και επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν στις μετακινήσεις τους.

forito oxygen F

 

1/7/2022

Δωρεάν διάθεση φορητού συμπυκνωτή οξυγόνου

 

Με τη νέα επαναστατική θεραπεία που “παγώνει” τη νόσο οι ασθενείς με Κυστική Ίνωση καταφέραμε να κερδίσουμε πίσω την ανάσα μας. Όμως ένας πολύ μικρός αριθμός ασθενών μας, που δεν είναι επιλέξιμοι για τη θεραπεία ή οι καινοτόμες θεραπείες δεν έχουν την αναμενόμενη επίδραση και έχουν πολύ χαμηλή αναπνευστική λειτουργία, έχουν ανάγκη από καθημερινή οξυγονοθεραπεία.  

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης έχει εξασφαλίσει φορητό συμπυκνωτή οξυγόνου και τον παρέχουμε δωρεάν σε ασθενείς μας σε όλη την Ελλάδα, που βρίσκονται σε οξυγονοθεραπεία και επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν στις μετακινήσεις τους.

 

Όσοι ασθενείς επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το φορητό οξυγόνο, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εδώ και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία. 

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. του Συλλόγου 6944255853 (καθημερινές 11-3μμ) ή μέσω μέιλ στο cysticfibrosis.gr@gmail.com

 

 

* Ο φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου είναι Inogen One G3 με ροή έως 5 λίτρα/λεπτό και επαναφορτιζόμενη μπαταρία 16-Cell με αυτονομία έως οκτώ (8) ώρες με ένα μέσο όρο ρυθμού ροής 2λίτρα/λεπτό όταν η μπαταρία είναι εντελώς φορτισμένη. Το φορητό οξυγόνο συνοδεύεται από φορτιστή και τσάντα μεταφοράς.