2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Πν.Ελ

  • Αρχική
  • 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Πν.Ελ
2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Πν.Ελ HCFA TEAM 3 Απριλίου, 2023

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Πν.Ελ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεύτερο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδος (Ε.Πν.Ελ.) σε συνεργασία με τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), που πραγματοποιήθηκε στο Royal Olympic Hotel στις 30 Μαρτίου- 2 Απριλίου.
 
Στην τελετή έναρξης του Συνεδρίου μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Ε.Πν.Ελ., κας Μάτα Τσικρικά, παρευρέθησαν εκπροσωπώντας τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης η Πρόεδρος κα Άννα Σπίνου, η Αντιπρόεδρος κα Ειρήνη Κατσίνη και η Γενική Γενική Διευθύντρια κα Μάρω Γούναρη. 
Κατά την τελετή έναρξης παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα “Ψηφιακός Πνευμονολόγος”, μια επιτυχημένη δράση για την ενημέρωση του κοινού, ενώ βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην Πνευμονολογία– Φυματιολογία, ο Ομότιμος Καθηγητής κ. Δημοσθένης Μπούρος και ο τ. Διευθυντής ΕΣΥ κ. Δημήτριος Βελδέκης. Επίσης, στο πρόσωπο της συνασθενούς μας, κας Αναστασίας Τασούλα, βραβεύτηκαν όλοι οι ασθενείς με Κυστική Ίνωση που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνευμόνων.
 
Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε υβριδικά και πλαισιώθηκε από 42 στρογγυλά τραπέζια με 205 καταξιωμένους ομιλητές από τον χώρο της πνευμονολογίας, παρέχοντας έναν επίκαιρο διαδραστικό επιστημονικό διάλογο επαγγελματικών ζητημάτων της ειδικότητας της Πνευμονολογίας- Φυματιολογίας.