Προκύρηξη 1.592 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο για ΑμεΑ

  • Αρχική
  • Προκύρηξη 1.592 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο για ΑμεΑ
Προκύρηξη 1.592 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο για ΑμεΑ HCFA TEAM 15 Οκτωβρίου, 2024

Προκύρηξη 1.592 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Δημόσιο για ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με την προκήρυξη 6Κ/2024 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 1.592 θέσεων εργασίας στο Δημόσιο αποκλειστικά από άτομα με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω.

Οι θέσεις αυτές αφορούν μόνιμο προσωπικό ή προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Πρόκειται για πλήθος διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίες κατανέμονται σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 το πρωί, και λήγει την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον έχουν ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50% και κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής μαζί με τη γνωμάτευση ΚΕΠΑ Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.asep.gr.  Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν παράβολο 3€, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο). Τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα ή κριτήρια που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΦΕΚ. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.). Στην αίτηση ο υποψήφιος δηλώνει και τη σειρά των προτιμήσεών του για τις θέσεις στις οποίες επιθυμεί να διορισθεί.

Το ΦΕΚ 44/τ. Α.Σ.Ε.Π./8.10.2024 με περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες υποβολής των αιτήσεων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ https://info.asep.gr/node/73965.