Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης, Άννα Σπίνου, στην ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Πνευμονική ίνωση, άκουσε το σώμα σου πριν να είναι αργά», που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πνευμονικής Ίνωσης "Πνεύμονες Ζωής", στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κυστικής Ίνωσης CF Europe, Δημήτρης Κοντοπίδης, παρουσίασε τον θετικό αντίκτυπο των ψηφιακών υπηρεσιών και των παρεμβάσεων για τους ασθενείς κατά τη διάρκεια της πανδημίας στο 4ο Health IT Conference.

Την Τετάρτη 21/4/2021 πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο “Η μεταμόσχευση πνεύμονα στην Ελλάδα: Οι εξελίξεις στο παρόν και οι προκλήσεις στο μέλλον" υπό την επιστημονική αιγίδα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου και την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση, στο οποίο συμμετείχαν πλήθος κορυφαίων επιστημόνων και χειρουργών από τον χώρο των μεταμοσχεύσεων. Στην έναρξη του webinar χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης, Άννα Σπίνου, και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Κ.I. CF Europe & της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, Δημήτρης Κοντοπίδης.

Σελίδα 1 από 3