Την Πέμπτη 6/8/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας με τον Διοικητή του Σισμανογλείου κ. Δαλαϊνα Ηλία και τους εκπροσώπους του Συλλόγου μας κ. Κοντοπίδη Δημήτρη και κ. Σπίνου Άννα. 

Η νέα Πρόεδρος του Συλλόγου μας, κα Σπίνου Άννα, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ. Παληό Βασίλη και τον Επίτιμο πλέον Πρόεδρο κ. Κοντοπίδη Δημήτρη υποδέχτηκαν θερμά τη νέα πνευμονολόγο της Μονάδας Κυστικής Ίνωσης ενηλίκων του Σισμανογλείου, κα Σταγάκη Ελένη και συζήτησαν με τους ιατρούς για διάφορα θέματα της Μονάδας Κ.Ι.

  

Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση του Διοικητή του Σισμανογλείου κ. Κουταλά Εμμανουήλ με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κοντοπίδη Δημήτριο, την Γενική Γραμματέα κα Σπίνου Άννα, τον Αναπλ. Ταμία κ. Παληό Βασίλη και το μέλος κ. Σπίνο Ιωάννη σχετικά με την επίλυση του προβλήματος στελέχωσης της Μονάδας Κυστικής Ίνωσης σε ιατρικό προσωπικό που έχει προκύψει έπειτα από την απομάκρυνση της πνευμονολόγου κας Γκιόκα Μαρίας από το τμήμα Κυστικής Ίνωσης και μετακίνησης της στην Α’ Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου στις αρχές Σεπτεμβρίου

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης του Σισμανογλείου με την διεπιστημονική ομάδα από την εξειδικευμένη Μονάδα Κ.Ι. του Southampton στα πλαίσια διακρατικής συνεργασίας των δύο νοσοκομείων. 

Πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ των ιατρών της μονάδας Κ.Ι. ενηλίκων του Σισμανογλείου κ. Διαμαντέα, κ. Γκιόκα και κ. Νάκου, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κοντοπίδη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Σπίνο & το μέλος του Δ.Σ κ. Παληό σχετικά με την επίλυση & υποστήριξη των παρακάτω θεμάτων:

Σελίδα 1 από 13