Στις 14.03.2019 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένο ραντεβού των εκπροσώπων του Πανελληνίου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης κ. Δημήτρη Κοντοπίδη, κας Άννας Σπίνου και κ. Βασίλη Παληού με τους εκπροσώπους του ΕΟΠΥΥ, όπου συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα που αφορούν τους ασθενείς με Κυστική Ίνωση.

Πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένο ραντεβού των εκπροσώπων μας Δημήτρη Κοντοπίδη και Κωσταντίνο Σταρδέλη με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Μπερσίμη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γεωργακόπουλο και την κ. Κανή, προϊσταμένη Τμήματος Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ). Η συζήτηση που διήρκησε σχεδόν μια ώρα περιλάμβανε τα παρακάτω προγραμματισμένα θέματα για τα οποία είχε ζητηθεί η συνδρομή των ίδιων των ασθενών μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολόγιου.

 

Ο Πρόεδρος και η Αν. γραμματέας του Συλλόγου μας Δημήτρης Κοντοπίδης και Άννα Σπίνου επισκέφτηκαν σε προγραμματισμένες συναντήσεις τον Πρόεδρο του ΙΦΕΤ (7.7.2016) και Πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ (8.7.2016) ύστερα από τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί σχετικά με την προμήθεια του καινοτόμου φάρμακου ORKAMBI.

Σελίδα 1 από 2