Την Πέμπτη 28/12/2017 οι εκπρόσωποι του Συλλόγου μας Δημήτρης Κοντοπίδης, Άννα Σπίνου, Βασίλης Παληός, Γιάννης Σπίνος, η Διευθύντρια της Μονάδας Κ.Ι. του Σισμανογλείου κ. Διαμαντέα Φιλία και η γραμματέας της Μονάδας Κ.Ι. κ. Παπαγεωργακοπούλου Τόνυ συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) κ. Καραμπίνη Ανδρέα για την συζήτηση των θεμάτων σχετικά με τις διαδικασίες μεταμοσχεύσεων πνευμόνων.

 

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ομιλία του καθηγητή κ. Βάλτερ Κλεπέτκο, από το Πρόγραμμα Μεταμοσχεύσεων Πνευμόνων της Βιέννης, στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, προσκεκλημένος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) στο πλαίσιο διακρατικής συμφωνίας μεταξύ ΕΟΜ και Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Βιέννης. Κατά τον χαιρετισμό του από τον Πρόεδρο του ΕΟΜ κ. Καραμπίνη δόθηκε ο λόγος στον κ. Δημήτρη Κοντοπίδη, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Κυστικής Ίνωσης, ο οποίος συνετέλεσε θετικά με τις παρεμβάσεις του στην επίτευξη της παραπάνω συνεργασίας.

Στις 17/3/2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων της Ε.Ε.Ι.Κ. κο Δ. Κοντοπίδη (Πρόεδρο), κο Γ. Σπίνο (Γενικό Γραμματέα) και κα Ε. Σταυροπούλου (Υπεύθυνη Επικοινωνίας) με τον καινούριο Πρόεδρο του ΕΟΜ κο Καραμπίνη, τον Αντιπρόεδρο κο Μπολέτη, τον Γενικό Δ/ντη κο Σταμπουλή και την Υπεύθυνη Συντονίστρια Μεταμοσχεύσεων κα Μενουδάκου.

Στις 13/3/2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του εκπροσώπου της Ε.Ε.Ι.Κ. κο Δ. Κοντοπίδη (Πρόεδρος) με την ομάδα του Μεταμοσχευτικού Κέντρου του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Στις 15/1/2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων της Ε.Ε.Ι.Κ. κο Γ. Σπίνο (Πρόεδρο) και κο Δ. Κοντοπίδη (Αντιπρόεδρο) με τον Πρόεδρο του ΕΟΜ κο Ι. Κωστάκη.

Σελίδα 1 από 2