μέσω PAYPAL

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε Δωρεά προς τον Σύλλογό μας επιλέγοντας έναν από τους σκοπούς που επιθυμείτε και αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και το ποσό δωρεάς. Η Δωρεά μπορεί να ολοκληρωθεί με πληρωμή μέσω PayPal ή μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.


Για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του Συλλόγου όπως Ενοίκιο, Πάγιοι Λογαριασμοί (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλέφωνο), Υπάλληλοι (Γραμματειακή Υποστήριξη, Μεταφραστής κ.α.), Αναλώσιμα (Ειδών Γραφείου, Χαρτικά, Μελάνια κ.α.). Aν σκεφτεί κανείς ότι συνεισφέροντας με 2€ το μήνα οι 800 ασθενείς μπορούμε να έχουμε 1600€ ανά μήνα για τα λειτουργικά μας έξοδα. Αυτομάτως συμμένει ότι μπορούμε να έχουμε 4 part time υπαλλήλους που να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας. Σας καλούμε λοιπόν να συνεισφέρετε κι εσείς στο δύσκολό αυτό έργο, καταθέτοντας 24€ για ένα χρόνο ή και μεγαλύτερο ποσό εάν το επιθυμείτε.


Για την κάλυψη των αναγκών οικονομικά αδύναμων ασθενών που πρόκειται να κάνουν μεταμόσχευση στο εξωτερικό και τα έξοδά τους δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστικά τους ταμεία ή χρειάζεται να προκαταβάλουν κάποιο ποσό και υπάρχει αποδεδειγμένη οικονομική δυσκολία.


Για την οικονομική ενίσχυση του έργου του Συλλόγου σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής του. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα αξιολογήσει και θα αποφασίσει τις ανάγκες του Συλλόγου για φέτος και η οικονομική ενίσχυση μέσω της επιλογής των γενικών αναγκών θα χρησιμοποιηθεί αναλόγως.


Για την κάλυψη της ετήσιας συνδρομής σας ως μέλος του Συλλόγου. Η ετήσια συνδρομή για το 2015 ανέρχεται στα 25€ με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.


Για την ενίσχυση των Projects του Συλλόγου για το 2015 όπως η Κατ' οίκον Φυσικοθεραπεία, η Πλατφόρμα Ενημέρωσης Κ.Ι. και το E-Shop Δωρεών.

Πείτε μας τι (*)

Invalid Input
Σκοπός (*)

Invalid Input
Ονοματεπώνυμο δωρητή (*)

Invalid Input
Ποσό Δωρεάς (*)

Invalid Inputμέσω ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 178/296005-21 IBAN: GR 7401101780000017829600521