Καταστατικό ΕΟΣ ΣΠΑΝΟΠΑ

 

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2017

Αρ.Πρωτ: 1/002

 

Προς: Συλλόγους Σπανίων Νοσημάτων – Παθήσεων

 

Θέμα: «Ανακοίνωση ίδρυσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων – Σπανίων Νοσημάτων Παθήσεων (Ε.Ο.Σ. - ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.), πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε Συλλόγους για εγγραφή μελών»

 

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων – Σπανίων Νοσημάτων Παθήσεων (Ε.Ο.Σ. - ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.), ενημερώνει για την ίδρυση Δευτεροβάθμιας Οργάνωσης – Ομοσπονδίας (με την ανωτέρω επωνυμία), κοινωνικού και συνδικαλιστικού χαρακτήρα, η οποία εγκρίθηκε με την υπ’αριθμ. 461/8-12-2016 διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών και καταχωρήθηκε με αύξοντα αριθμό 841 στο βιβλίο ομοσπονδιών του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Απευθύνεται με το παρόν έγγραφο προς όλους τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους Σπανίων Νοσημάτων – Παθήσεων εφόσον ενημερωθούν και λάβουν γνώση του σχετικού καταστατικού και τους προσκαλεί να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εγγραφής τους ως μέλη στην Ε.Ο.Σ. – ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ., τηρώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

 

Κατόπιν των ανωτέρω, η Διοικούσα Επιτροπή εκφράζει την θετική της στάση στην έναρξη των εργασιών και των ενεργειών που απαιτούνται για την εδραίωση της Ε.Ο.Σ.- ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ. και ευελπιστεί για την θετική ανταπόκριση των Συλλόγων Σπανίων Νοσημάτων – Παθήσεων για την κατάθεση αίτησης εγγραφής ως μέλη αυτής.

Τα μέλη της Δ.Ε είναι στην διάθεση σας για κάθε σχετική πληροφορία και ενημέρωση.

 

Με εκτίμηση,
εκ μέρους της Δ.Ε.---------------------------------------------------------------------------
Ευστράτιος Χατζηχαραλάμπους, 
Πρόεδρος της Ε.Ο.Σ.-ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.Άννα Σπίνου
Γεν. Γραμ. της Ε.Ο.Σ.-ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ.
---------------------------------------------------------------------------
Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων - Σπάνιων Νοσημάτων -Παθήσεων
Αλληλογραφία: Ε.Ο.Σ.-ΣΠΑ.ΝΟ.ΠΑ. Τ.Θ. 8159, Τ.Κ. 10210, Αθήνα.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6972 550577
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.